La UESC sua de valent per superar el CB Ripollet

Els santcugatencs aconsegueixen la tercera victòria a Super Copa en un partit on han estat al davant gairebé tots els minuts

El primer equip masculí de la UESC ha superat (82-79) el CB Ripollet en la jornada 12 de la Super Copa. Els de Gabi Payet han hagut de lluitar de valent per emportar-se un partit on hi han estat pràcticament els 40 minuts per sobre en el marcador. Els 32 punts de l'exjugador de LEB Or, Roger Vilanova, no han estat suficients per batre als santcugatencs. Els vermell-i-negres sumen la tercera victòria de la temporada i la pròxima jornada cercaran un nou triomf a la pista del Nou Bàsquet Olesa.

El partit ha començat de cara per als santcugatencs. Ja en els primers minuts els nois de Gabi Payet s'han posat per davant del marcador. L'encert en el tir i una sòlida defensa ha permès als locals agafar un avantatge de fins a cinc punts (23-17) en el primer període. En el segon període ha continuat l'intercanvi de punts entre els dos equips. Tot i això, els santcugatencs han marxat als vestidors dos punts per sobre (42-40).

A la represa, la UESC no ha abaixat els braços cercant així el que podia ser el tercer triomf de la temporada. Un gran període dels locals on només han concedit 15 punts de l'equip ripolletenc. En el darrer quart, els visitants han arribat a posar contra les cordes als santcugatencs, tot i això, no han defallit en els instants finals i s'han acabat enduent el partit per (82-79).

Gabi Payet

Semblava que la UESC tenia una maledicció després de tornar de Nadal, que no es guanyava mai, sempre costa entrenar a Nadal, però hem exigit molt a l'equip