La UESC planta cara al líder de Super Copa però acaba caient al darrer període

Els santcugatencs no han pogut batre un JAC Sants Barcelona més sòlid i encertat en els darrers minuts de partit

El primer equip de la UESC ha perdut (77-80) davant el JAC Sants Barcelona en la jornada 14 de la Super Copa de bàsquet. Els santcugatencs ho han tingut a tocar, però el líder de la lliga ha estat molt més encertat en els darrers minuts i així ha provocat que els locals no sumessin la victòria. Els 17 punts de Gerard Prat, amb cinc triples, han estat insuficients per emportar-se el matx. La pròxima jornada, els vermell-i-negres rebran al Pav 3 El Circol Cotonifici Badalona, equip de mitja taula.

Els santcugatencs rebien a casa un dels favorits a pujar de categoria, el líder de la lliga. Tot i la diferència de victòries, els de Gabi Payet no s'han fet enrere i des del primer minut han començat a anotar grans cistelles, des de l'exterior i dins la pintura. El conjunt barceloní també encertat en atac ha anat sumant punts. A punt d'arribar al descans, amb empat a 38 al marcador, Ferran López ha convertit una cistella de tres que ha permès als de Sant Cugat marxar tres punts per sobre dels de Sants.

A la represa, la UESC ha continuat amb un mínim avantatge que feia preveure que podien aconseguir una victòria important com a locals, i, sumar així la tercera consecutiva. No obstant això, en arribar al darrer període, amb el Jac Sants per damunt en el marcador, el fet d'entrar en bonus des del començament del quart ha condemnat a l'equip de Gabi Payet. Tot i aquest factor en contra, els vermell-i-negres han tret l'esperit santcugatenc per poder mirar de sorprendre el líder de Super Copa. El somni de la victòria s'ha esvaït i els de Sants s'han acabat imposant per una diferència mínima (77-80).

Gabi Payet

Hem arribat al final del partit sense bandera, això és una avantatge molt gran per a ells. Això dificulta molt. El partit dura 40 minuts i penso que l'ehm treballat durant 30 minuts tot i el tercer quart perdre'l.