Punt Fresc patrocina els júniors femenins de la UESC


  • Comparteix:

Els equips júnior femení de la UESC lluiran aquesta temporada a les samarretes el patrocini de Punt Fresc. El comerç aporta 3.000 euros a l'entitat santcugatenca, presidida per Valentí Feixas. La presentació oficial es va fer ahir a la botiga que Punt Fresc té a la Rambla del Celler.

La cadena de botigues Punt Fresc s'afegueix a la llista de patrocinadors de la Unió Esportiva Sant Cugat per aquesta temporada. El nou esponsor col·labora amb 3.000 euros i el lluiran en les seves samarretes les jugadores dels equips júnior, que ahir van ser presents a l'acte per fer-se la fotografia oficial amb el patrocinador.

Glòria Ballester, representant de Punt Fresc explica que han tingut varies experiències de patrocini en l'àmbit esportiu fins i tot fora de Sant Cugat.

Glòria Ballester

Ja hem col·laborat amb altres clubs i activitats esportives i ara li ha tocat al Sant Cugat.


Després d'aquest acord només en falta un més per completar l'esponsorització de tots els equips de l'entitat com explica el president de la UESC Valentí Feixas.

Valentí Feixas

Només queda un equip per patrocinar, però ho tenim gairebé lligat.


Els 3.000 euros que aporta Punt Fresc van a parar al pressupost global de l'entitat. Valentí Feixas descriu quin és el funcionament i la filosofia de la UESC a l'hora de treballar amb les aportacions econòmiques que fan les diferents firmes comercials.

Valentí Feixas

Assignem patrocinis als equips però els diners van al pressupost global del club.


La Unió Esportiva Sant Cugat cobreix aproximadament un 40 per cent del seu pressupost amb les aportacions que fan els diferents patrocinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.