Victòria contundent de les noies de la UESC davant el Sant Celoni


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC de bàsquet aconsegueix la segona victòria consectuiva a la lliga davant el Sant Celoni. Les sancugatenques van guanyar per un contundent 28-66. El tècnic santcugatenc Enric Cornelles destaca el joc desenvolupat per les seves jugadores.

Segona victòria consecutiva i bon inici de temporada. La defensa i el control del rebot defensiu va ser la base del triomf. El parcial de sortida del primer quart va deixar pràcticament sentenciat el partit, que mai va donar la sensació que l'equip local posés problemes al sénior 1. Només en el segon quart, a causa de les imprecisions de les jugadores de la UESC, va permetre un intercanvi de cistelles. A partir del tercer quart els avantatges en el marcador van anar augmentant progressivament, fins a arribar al marcador final 28-66.
El tècnic santcugatenc, Enric Curnelles, està molt satisfet amb el joc de les seves jugadores i vol aprofitar per treure el màxim rendiment d'elles.

Enric Curnelles

M'agradaris treure el màxim rendiment de les meves jugadores


Curnelles ha volgut destacar també el que significa aquestes bons resultats pel joc conjunt del seu equip. El tècnic considera que malgrat ser un equip pràcticament nou, s'han integratm olt bé.

Enric Curnelles

Estic content amb la integració que han mostrat les jugadores


Contundent victòria doncs per les santcugatenques per 28 a 66 davant el Sant Celoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.