Alt nivell de bàsquet júnior femení


  • Comparteix:

Els valors formatius de l'esport i l'alt nivell de bàsquet han estat els grans protagonistes del 2n fòrum i torneig Ciutat de Sant Cugat organitzat per la UESC. El Man Filter de Saragossa demostra el seu domini a la categoria júnior femenina.

Un dels darrers actes d'aniversari dels 20 anys de la UESC és la segona edició del torneig i fòrum Ciutat de Sant Cugat que s'ha disputat aquest cap de setmana a la nostra ciutat. Pel que fa al fòrum, tots els convidats eren de primer nivell amb la presència estelar de Silvia Font, entrenadora de l'UB Barça, i diferents respresentants de clubs. Ramon Soro, coordinadora de la secció femenina de la UESC fa un resum del fòrum.

Ramon Soro

La participació dels clubs ha estat molt positiva


Pel que fa al torneig, la UESC no ha volgut establir classificaions i s'han donat premis de caràcter formatiu com el de la jugadora amb més bona relació amb la resta de clubs. Soro explica aquest fet.

Ramon Soro

El nivell de joc dels equips ha estat molt positiu


Fent repàs dels partits jugats, el Man Filter de Saragossa ha guanyat tots els enfrontaments, seguit de l'UB Barça amb dos victòries, un triomf pel Castelló i cap per la UESC. Tot i això s'ha de destacar que una selecció del torneig s'ha enfrontat al Segle XXI, i en aquest combinat hi havia tres jugadores santcugatenques: Maite Cuesta, Ania Bech i Laura Benito. Un torneig i fòrum ciutat de Sant Cugat que ha posat de manifest que el bàsquet femení està molt viu i té un gran futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.