Pensant en la segona plaça


  • Comparteix:

La UESC parteix com a favorita davant el Llèfia

La UESC parteix com a favorita davant el Llèfia

Les noies de la UESC busquen recuperar la segona posició a la Segona Catalana. Les de Pablo Moreno ho haurien de tenir fàcil aquesta jornada davant el Llefia, penúltim classificat.

Casualitat o no, les santcugatenques tenen dificultats per vèncer els equips de la part baixa sempre que juguen en partit de diumenge. Aquesta jornada, s'enfronten a l'UB Llefia A que compta amb vint derrotes entre els seus resultats. Com afirma l'entrenador, Pablo Moreno, serà qüestió de ritme i de mentalització.

Pablo Moreno

Si sortim confiades i no conseguim el ritme adequat, l'altre equip es creix. Partint com a favorites, hem perdut algun partit així.









Les santcugatenques són cinquenes, però amb dos partits menys. Si es miren els enfrontament perduts, estan empatades amb cinc derrotes amb el Lluïsos i el Sarrià, però el bàsquetaverage els és favorable i això les col·loca terceres virtuals. L'objectiu d'aconseguir la segona plaça i l'ascens directe, doncs, està a tocar.

La UESC té pendent l'enfrontament contra el líder, el Joventut BBC, que es va suspendre per problemes de goteres al PAV-1. Si la Federació Catalana dóna el vistiplau, el partit es podria disputar el 23 d'abril. De moment, però, UB Llefia - UESC, diumenge, a dos quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.