Jordi Robirosa, vint anys vivint l'NBA


  • Comparteix:

Fotografia de apostoflant.blogspot.com

Fotografia de apostoflant.blogspot.com

El periodista santcugatenc Jordi Robirosa presenta avui el seu llibre 'A prop de les estrelles de l'NBA', que repassa els 20 vint anys d'experiències seguint el bàsquet nord-americà a peu de pista. Robirosa comparteix en aquest llibre un recull de vivències i anècdotes viscudes com a enviat especial de Televisió de Catalunya a la l'NBA.

En la presentació, Jordi Robirosa estarà acompanyat per la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, la secretària general de l'Esport de Catalunya, Anna Pruna, i el seu company de retransmissions i exjugador professional de bàsquet, Nacho Solozábal.

Robirosa explica que el llibre comença amb el relat del seu primer viatge als Estats Units i acaba amb la consecució de l'anell de campió de l'NBA de Pau Gasol. Entremig, la seva primera visita al Boston Garden, l'experiència en primera persona dels anys gloriosos dels Chicago Bulls i anècdotes amb les principals estrelles de la lliga. Tot això barrejat amb les seves reflexions sobre la competició i el país on Robirosa reconeix haver-se convertit en periodista.

Jordi Robirosa

Començo amb el meu primer viatge i acabo amb la victòria de'n Pau.


El llibre es presenta avui a la llibreria Bertrand de la Rambla Catalunya de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre (19:30) en un acte d'entrada lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.