Els últims minuts donen la victòria a la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç el Masnou Basquetbol (75-68) en un partit marcat pel gran inici dels santcugatencs. Els triples han estat la clau d'aquest matx del grup 1 de Copa Catalunya. Els visitants han pogut remuntar una diferència inicial de 17 punts dels vermell-i-negres. Als darrers minuts, però, la UESC ha sabut controlar el partit per acabar emportant-se la victòria.

La UESC segueix obstinada a estar en la zona capdavantera del primer grup de Copa Catalunya. Després de cinc partits, acumula quatre victòries i la d'aquesta jornada ha estat una de les més ajustades. Un inici espectacular dels santcugatencs (22-5) feia preveure un partit assequible per als de David Lizano. No obstant això, els del Masnou han anat remuntant el marcador i han posat les taules a l'electrònic a les acaballes del primer quart. Durant la resta del matx cap dels dos equips ha pogut acumular grans diferències i en els darrers minuts els triples han estat els protagonistes. Un duel entre el jugador visitant Corella, que ha acabat amb 26 punts i vuit triples, i el santcugatenc Eric Forné, que n'ha fet 20, ha acabat decantant la balança cap als vermell-i-negres. Pau Reina ha controlat els darrers minuts del partit i la UESC ha pogut sumar la quarta victòria. El tècnic santcugatenc, David Lizano, reconeix que l'equip s'ha relaxat, però es mostra satisfet pel resultat final.

David Lizano

Hem fet una sortida espectacular, però ens hem relaxat i no hi ha partit fàcil. Hem estat molt bé defensivament.

Després d'acumular tres victòries consecutives els santcugatencs visiten la jornada vinent el Minguella, cuer de la classificació.