El Club Bàsquet Mira-sol cau per la mínima contra el Terres i Parets


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Bàsquet Mira-sol cau derrotat (56-57) contra el Terres i Parets a la vuitena jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Els mirasolencs han tingut un avantatge de fins a 10 punts en el tercer quart, però no han pogut mantenir aquesta diferència i han perdut per la mínima.

Els mirasolencs i els de Sant Fruitós de Bages han arribat al matx empatats a la classificació. Els dos equips han demostrat la igualtat a la pista durant els dos primers quarts. En el tercer quart, el Club Bàsquet Mira-sol ha trencat la igualtat dels dos primers agafant un avantatge de fins a 10 punts. Finalment l'equip mirasolenc ha acabat cedint l'avantatge i els visitants han anat remuntant poc a poc per acabar guanyant per un punt (56-57).

L'entrenador del CB Mira-sol, Jordi Pigem, comenta la derrota que han patit en els darrers minuts.

Jordi Pigem

Un resultat i un partit ajustat. En el tercer quart hem tingut un avantatge de 10 punts, però no els hem sabut mantenir.




Amb aquest resultat, els mirasolencs es queden amb cinc victòries i tres derrotes i la següent jornada reben la visita del Dots Sant Quirze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.