La UESC femenina frega la sorpresa contra el CN Terrassa en el debut de Lorenzo com a tècnic

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (58-60) en els darrers instants contra un dels candidats a l'ascens, el CN Terrassa, en el debut de Raúl Lorenzo a la banqueta santcugatenca. Les vermell-i-negres han remuntat la diferència de 10 punts de les visitants per acabar-se col·locant per sobre a l'últim quart. Als darrers instants, però, les egarenques han anotat dos tirs lliures i s'han endut la victòria.

No s'ha pogut complir el tòpic per ben poc. Entrenador nou i derrota, això sí, ajustada. Un bon inici de les de Lorenzo feia pensar en un partit igualat entre dos rivals en un moment molt diferent. Les locals, cueres, han sabut aguantar l'empenta de les visitants, quartes, però al segon quart el CN Terrassa s'ha imposat i ha agafat distància. Abans de la mitja part les santcugatenques han posat una marxa més per acabar només set punts per sota, tot i que a la represa les visitants s'han anat de nou en el marcador. Ara bé, a les acaballes del tercer quart ha arribat la remuntada i l'empat al partit, amb 22 punts en aquest període de les de Lorenzo. Al darrer quart s'han pogut posar per davant, i el partit arribava al tram final amb les santcugatenques dos punts per sobre amb una gran actuació de Anna Vulart. Ara bé, les visitants han tirat d'ofici i han empatat el matx a 58. La UESC ha desaprofitat una darrera possessió i, quan faltaven vuit segons, han fet una falta que donava els dos tirs lliures de la victòria a les egarenques. L'últim tir de Pavlina Volitskova ha rebotat al cèrcol i no ha entrat. El nou entrenador de la UESC, Raúl Lorenzo, valora així el que ha estat el seu debut.

Raúl Lorenzo

L'únic que podíem fer era treballar, treballar i treballar. A partir d'aquí podem aconseguir coses.

Amb aquesta derrota la UESC segueix última del grup 2 de Primera Catalana, però ara amb dues victòries en comptes de tres. El motiu, la retirada de la competició del Femení Cornellà, un dels tres conjunts contra els que la UESC havia guanyat.