El Club Mira-sol femení ha se sumar punts davant el Joventut B si no vol baixar a places de descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Bàsquet Mira-sol femení rep el segon classificat, el Joventut B, en la 18a jornada del grup 5 de la Tercera Categoria A. Les taronges han de sumar punts si no volen caure a les últimes places de la taula. El matx es disputarà aquest diumenge al migdia a la pista del CEIP Catalunya.

El CB Mira-sol femení necessita sumar punts si no vol caure a les posicions de descens. Les mirasolenques estan a dos punts dels darrers equips classificats. Una victòria del Ripollet o el Viladecavalls podrien situar-les en una situació perillosa.

El Joventut B és segon a la classificació amb 30 punts. El rival només ha perdut dos partits aquesta temporada, contra l'AECS B i el Casino del Centre, també situats en la part alta de la taula. Curiosament les taronges han assolit dues de les seves cinc victòries de la temporada contra aquests dos equips. Les mirasolenques reben el Joventut B aquest diumenge al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.