Partit vital per a la UESC contra el Sant Just


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) juga un partit transcendental per les seves opcions de mantenir-se a Primera Catalana. Les de Raúl Lorenzo, últimes amb dues victòries en 19 partits, reben en partit ajornat el CB Sant Just, penúltim classificat amb quatre triomfs. El matx es disputarà aquesta nit a les deu al pav1 de la rambla del Celler.

Tot i que encara queden vuit jornades per acabar la temporada, el matx de les vermell-i-negres es presenta determinant per encarar el tram final amb possibilitats de salvar la categoria en el que és la primera temporada a la Primera Catalana femenina per a la institució. Cap dels dos equips presenta una bona dinàmica. La UESC duu 12 derrotes consecutives, i les de Sant Just en fa 5 que no aconsegueixen el triomf. No obstant això, els darrers partits de les santcugatenques han estat contra els tres primers classificats (Messer Tarragona, CB Prat i Malalts de Festa L'Hospitalet), i les de Lorenzo han presentat forta oposició en els dos últims enfrontaments. Ara toca seguir amb el mateix ritme de joc contra els rivals directes, el primer, el Sant Just. A l'anada, les santcugatenques van caure per set punts, però ara l'escenari ha canviat i la victòria es presenta vital, tal com afirma l'entrenador de la UESC Raúl Lorenzo.

Raúl Lorenzo

Sant Just no està bé, guanyar és pujar anímicament, veure que podem i deixar tocat Sant Just.



Aquest matx podria suposar la primera victòria del conjunt vermell-i-negre aquest any, i consolidaria la línia ascendent dels darrers partits. El matx, ajornat i corresponent a la jornada 21 del grup 2 de Primera Catalana, es juga aquesta nit a les deu al pav1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.