Un CB Mira-sol encara més minvat físicament visita la pista del CB Nou Badia


  • Comparteix:

La plantilla del CB Mira-sol ha perdut alguns dels seus efectius

La plantilla del CB Mira-sol ha perdut alguns dels seus efectius

La sort segueix donant l'esquena al CB Mira-sol, que per al partit d'aquest cap de setmana a la pista del CB Nou Badia afegeix tres dubtes a la seva minvada plantilla. Jordi Pigem no sap si podrà comptar amb Joan Moret, Edu Ortega i Oscar Coll, i segueix comptant amb la baixa de José Galvet. És per tot això que l'enfrontament d'aquesta jornada 11 del grup 4 de Tercera Catalana es presenta complicat, tenint en compte que els mirasolencs visiten aquest diumenge a tres quarts de dotze el quart classificat, el CB Nou Badia.

Quan Jordi Pigem va planificar la seva segona temporada al capdavant del CB Mira-sol no va imaginar que tindria tanta mala sort amb les lesions. I és que a la baixa de llarga durada d'una peça important com José Galvet s'hi uneixen tota una sèrie de dubtes i jugadors tocats que dificulten la rotació del tècnic mirasolenc. Joan Moret, Edu Ortega i Oscar Coll s'han unit al grup de jugadors dubtosos per un compromís important per a la regularitat de l'equip. El CB Mira-sol visita la pista del CB Nou Badia, quart classificat però amb un partit menys, amb vuit victòries i només una derrota. Els de Pigem encadenen el segon partit a domicili consecutiu, i volen revertir el resultat de la setmana passada, quan una derrota a la pista del Sant Ignasi va trencar una ratxa de quatre triomfs consecutius. El segon entrenador del CB Mira-sol, Àlex Heras, lamenta l'estat físic de l'equip però destaca la unitat i el bloc com la seva força principal.

Àlex Heras

L'equip està amb una mica de plaga de lesions, però la moral és bona, i l'equip s'ha fet més fort, s'ha conjurat i comencem a jugar al que volem.


En cas de victòria, els taronges s'aproparien a només dos partits del líder, el CN Terrassa B, que té un balanç de nou victòries i una derrota. Mirasolencs i badiencs juguen aquest diumenge a tres quarts de dotze a les Instal·lacions Esportives Municipals de Badia del Vallès.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.