El Sant Andreu veu com la UESC fa història amb 11 triomfs consecutius

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) assoleix el rècord de victòries consecutives en més de 10 anys amb 11 triomfs en 11 partits, l'últim el d'aquesta jornada contra el Sant Andreu Natzaret (77-43). Les d'Enrique Rodríguez han pres la iniciativa sobretot al tercer període, quan l'encert davant i la gran actitud defensiva darrere ha obert una escletxa que ha estat definitiva. Les santcugatenques segueixen liderant amb pas ferm el grup 4 de Segona Catalana.

Onze d'onze. Rècord aconseguit a un tram inicial impol·lut de temporada. Les noies d'Enrique Rodríguez jugaven contra un dels rivals forts de la categoria, el Sant Andreu Natzaret, però el matx només ha tingut un color, el local. La primera meitat ha estat igualada, amb els dos conjunts presentant alternatives en atac i sense grans distàncies en el marcador. Les visitants han intentat dur el joc al seu ritme, lent i d'atacs llargs, però les santcugatenques s'hi han negat i han intentat córrer, arribant al descans 12 punts per davant (39-27). La represa ha marcat l'esdevenir del partit, i és que una UESC molt sòlida en defensa ha deixat les visitants amb només set punts en el tercer període, dos en els cinc primers minuts. La diferència ha arribat a superar els 30 punts, i el joc s'ha fet més àgil, amb més forats i més opcions. De fet, una de les notes positives per a Enrique Rodríguez ha estat els noms dels referents ofensius. Marina Llonch, amb 13 punts, ha estat la màxima anotadora local. El tècnic de la UESC destaca l'alta efectivitat de cara a cistella.

Enrique Rodríguez

M'ha sorprès la capacitat d'anotació que hem tingut avui, l'encert ens ha dut a tenir una avantatge important.

Aquesta és 11a victòria consecutiva de les santcugatenques, confirmant que són un dels millors conjunts de la història del club a hores d'ara. Líders en solitari, la propera setmana descansen i la següent visiten el que serà l'últim rival destacat, entre els cinc primers, el CB Parets.