L'equip femení del CB Mira-sol guanya el Matadepera i continua colíder

Victòria del CB Mira-sol femení (61-46) davant el CB Matadepera en la 14a jornada del grup 7 de Tercera Catalana. Malgrat el resultat final ha estat un triomf treballat per part de les mirasolenques davant un conjunt, a priori, assequible. Aquesta victòria serveix a les noies d'Arnau Brunet per continuar aguantant el ritme de Les Franqueses, colíder de la categoria amb les taronges.

Després del dos primers quarts el resultat ha estat d'empat a 28, una defensa molt permissiva de les mirasolenques ha fet que el Matadepera posés en problemes a les taronges. Els ràpids atacs de les matadeperenques han estat un perill constant per a les de Mira-sol que han rebut un parcial en contra de 10 punts.

El tercer quart ha estat una continuïtat dels dos primers amb alguns canvis de ritme en el joc de les taronges. Finalment en l'últim quart les mirasolenques han aconseguit un avantatge ampli, gràcies a la seva intensitat defensiva per poder resoldre el partit al seu favor.

L'entrenador del CB Mira-sol, Arnau Brunet assegura que el rival a batre és Les Franqueses i que lluitaran per ser primers.

Arnau Brunet

El primer rival a batre és Les Franqueses però no hem de tenir menyspreu a la resta. Lluitarem per poder estar a dalt i de moment ho estem.

El proper partit les taronges s'enfronten davant l'Escola del Carme de Sabadell, un del rivals de la part alta de la classificació, a la pista de les sabadellenques.