Desplaçament complicat del CB Mira-sol a la pista de l'Escola Carme


  • Comparteix:

El CB Mira-sol femení visita la difícil pista de l'Escola Carme

El CB Mira-sol femení visita la difícil pista de l'Escola Carme

El conjunt femení del CB Mira-sol visita la pista de l'Escola Carme B en la 15a jornada de la competició. Una victòria de les mirasolenques, segones classificades, deixaria a tres triomfs les sabadellenques i donaria un marge de tranquil·litat al conjunt d'Arnau Brunet. El partit entre el femení del CB Mira-sol i l'Escola Carme es juga a Sabadell, diumenge a un quart d'una del migdia.

Prova de foc per al femení del CB Mira-sol en l'últim partit de la primera volta del grup 7 de Tercera Catalana. Les mirasolenques, segones classificades, juguen a la pista de l'Escola Carme, tercer classificat. Les jugadores d'Arnau Brunet empaten al capdavant de les lliga amb Les Franqueses amb un balanç de 10 victòries i una derrota. Per la seva banda, l'Escola Carme segueix de ben aprop a les líder de la competició amb vuit victòries i tres derrotes.

Els dos equips arriben en dinàmiques oposades al matx. El conjunt mirasolenc va derrotar (61-46) el Matadepera i les sabadellenques van caure (65-47) a la pista del líder, el Les Franqueses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.