Bonodeporte.com presenta el seu projecte i l'acord amb el CB Mira-sol


  • Comparteix:

Les tres sòcies de l'empresa Bonodeporte.com

Les tres sòcies de l'empresa Bonodeporte.com

El nou patrocinador del sènior A femení del Club Bàsquet Mira-sol, l'empresa santcugatenca Bonodeporte.com creada per dues jugadores del conjunt mirasolenc, presenta el projecte empresarial i el seu acord amb el club. El president del CB Mira-sol, Quique Aranda, s'ha mostrat encantat per la col·laboració amb Bonodeporte.com.

Les jugadores del CB Mira-sol, Laura i Júlia Benedicto, juntament amb Marta Merino, van iniciar dimarts un projecte de venta de productes esportius amb descomptes després de fer realitat una idea sorgida en un màster de gestió i direcció esportiva. Les tres joves sòcies de Bonodeporte.com han arribat a un acord amb el club mirasolenc per a patrocinar la samarreta del primer equip femení i col·laborar en les diferents activitats que s'organitzin, com per exemple el Campus de Setmana Santa.

Júlia Benedicto

Hem aprofitat que estem estudiant el màster per aportar un capital i feina. Organitzem les activitats del club.


L'acord serà vigent, en un principi, fins a final d'aquesta temporada, però amb la intenció de prorrogar-lo la temporada següent. A la presentació d'avui a la Casa de Cultura, les integrants de l'empresa santcugatenca han presentat l'esperit juvenil, esportista i emprenedor de Bonodeporte.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.