La UESC amplia el vincle amb Espai Carré, patrocini que lluirà el sènior masculí


  • Comparteix:

La plantilla de la UESC, amb la nova samarreta amb el patrocini d'Espai Carré

La plantilla de la UESC, amb la nova samarreta amb el patrocini d'Espai Carré

La Unió Esportiva Sant Cugat i Espai Carré amplien el vincle de patrocini, que s'allargarà fins al final de la temporada que ve. El club i la firma de mobles han de fixar una quantitat tancada que aportarà l'empresa a la UESC, amb un augment segons les variables que sorgeixin de les subhastes que organitzen conjuntament les dues entitats. A partir d'ara, doncs, el primer equip masculí passarà a lluir la marca d'Espai Carré a la samarreta. L'acte ha estat dirigit per Mònica Mateu, per primera vegada, en qualitat de presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat, i el gerent de la botiga, Guillem Campos.

Mònica Mateu ja ha presidit el primer acte com a màxima dirigent de la Unió Esportiva Sant Cugat, un acte que la nova presidenta ha considerat 'molt positiu'. I és que malgrat que el complicat moment econòmic ha fet que la UESC hagi perdut alguns dels seus patrocinadors, Espai Carré segueix apostant per un format innovador de patrocini. Més enllà de la quantitat fixa que abonarà l'empresa al club, encara per definir, la fórmula de la subhasta ha donat, segons Mateu, molt bon rendiment fins a dia d'avui. Un mètode que la presidenta de l'entitat vermell-i-negra es mostra satisfeta d'ampliar.

Mònica Mateu

Sempre hem comptat en intentar buscar la innovació, i el patrocini que poguem obtenir depèn del resultat per Espai Carré.


De la seva banda, el gerent d'Espai Carré, Guillem Campos, assegura que l'experiència ha estat positiva fins ara i que el treball conjunt serà el que durà benefici particular.

Guillem Campos

Tenim una bona experiència de patrocini amb la UESC, vull encoratjar altra gent del poble que ho faci perquè val la pena.


El nou vincle es farà efectiu durant el final d'aquesta temporada i durant la temporada 2013-14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.