Itziar Llobet i la sub20 ja saben els rivals a la segona fase de l'Europeu


  • Comparteix:

Imatge de la santcugatenca Itziar Llobet / Font: Federació Espanyola de Bàsquet

Imatge de la santcugatenca Itziar Llobet / Font: Federació Espanyola de Bàsquet

La santcugatenca Itziar Llobet ja coneix els rivals amb qui s'enfrontarà la selecció sub20 a l'Europeu que s'està disputant a Samsun, Turquia. Els adversaris de la segona fase seran Bielorússia, Sèrbia i Holanda i lluitaran per accedir a quarts de final juntament amb Eslovàquia i Grècia. La selecció estatal comença líder la segona fase en acumular de la primera dues victòries i cap derrota.

La selecció espanyola sub20 amb la santcugatenca Itziar Llobet a les seves files ja coneix els adversaris per intentar plantar-se als quarts de final de l'Europeu. La selecció estatal ha guanyat els tres partits de la primera fase i ha passat com a primera de grup, fet que provoca que abans de començar ja sigui líder del grup E. Dels vuit equips que formen el grup passaran els quatre millors a quarts de final i Llobet i les seves companyes s'enfrontaran a Bielorússia dilluns, a Sèrbia dimarts i a Holanda dimecres buscant estar entre les millors.

Els tres partits d'Itziar Llobet i la selecció estatal es disputaran a la mateixa hora, a un quart de vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.