La UESC continua apostant pel patrocini privat per subsistir econòmicament


  • Comparteix:

La UESC continua la seva aposta pel patrocini privat per subsistir econòmicament. La presidenta del club, Mònica Mateu, ha volgut agrair l'esforç dels seus col·laboradors en un acte celebrat a l'Hotel Qgat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la UESC és l'exemple de club que busca patrocinadors per superar l'actual context econòmic.

La Caixa, l'Hotel Qgat, Catalana Occident, Espai Carré, Palex, Office 24 i Restaurant Gilda són els patrocinadors de la UESC. El club santcugatenc ha volgut agrair l'esforç d'aquestes empreses explicant el seu projecte i també la seva aposta per fomentar els valors entre els més joves. La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, destaca que aquests patrocinis també tenen un retorn a través dels socis del club.

Mònica Mateu

Estem pensant noves maneres d'aconseguir nous patrocinis.


Mateu ha avançat les novetats de cara a la nova campanya amb quatre nous equips, dos preinfantils i dos sèniors B, i d'un nou conjunt d'esport adaptat amb la col·laboració d'ASDI i la Caixa. A l'acte també hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, qui ha lloat el treball de recerca de patrocinadors de la UESC per tirar endavant el projecte.

Mercè Conesa

La UESC fa un pas endavant per fidelitzar els seus patrocinadors. És un model a seguir.






L'acte ha finalitzat amb la tradicional fotografia de família amb els patrocinadors i els responsables de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.