Aranda (Qbasket): 'El regidor d'Esports ens diu una cosa i l'alcaldessa una altra'


  • Comparteix:

Quique Aranda, president del Qbasket Sant Cugat

Quique Aranda, president del Qbasket Sant Cugat

El president del Qbasket Sant Cugat, Quique Aranda, creu que 'el regidor d'Esports diu una cosa i l'alcaldessa una altra' respecte el repartiment de les pistes entre els clubs de bàsquet. Aranda ho ha ressaltat en declaracions a Cugat.cat, després que Mercè Conesa hagi descrit els criteris de l'Ajuntament per repartir la pista del pav 1 de la Rambla del Celler.

Mercè Conesa ha explicat aquest divendres en el programa 'Línia Directa amb l'alcaldessa' de Cugat.cat el criteri segons el qual la UESC obté el 60% de l'ús de les pistes centrals i el Qbasket el 40%. En aquest sentit, el president del Qbasket, Quique Aranda, ha assegurat que el discurs de l'equip de govern 'no és homogeni'.

Quique Aranda

És una cosa bastant clara que el discurs de l'Ajuntament no és homogeni. El regidor d'Esports ens diu una cosa i l'alcaldessa una altra.


Pel que fa el missatge que Aranda rep d'ambdues parts, el màxim mandatari del Qbasket ha descrit quines són les dues vessants del que ell considera que hauria de ser un sol discurs. Segons el president, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, considera el club com a mereixedor d'espais centrals, opinió que, segons Aranda, no comparteix l'alcaldessa.

Quique Aranda

L'alcaldessa ens tracta com un equip més residual, en canvi el regidor ens envia un missatge en què som mereixedors d'aquest espai centra.


El president del Qbasket ha recordat que no està d'acord amb aquesta decisió ni amb les raons que han dut al repartiment. A més, Aranda ha assenyalat que només se'ls concedeix dues franges horàries, motiu pel qual opina que aquest repartiment no es duu a terme segons les proporcions establertes.

Quique Aranda

Potser estic equivocat, però 60% i 40 % no és real. Tenim dues franges a les centrals, la resta és a les perifèries.



Aquesta és la primera temporada en què l'antic CB Mira-sol ha canviat el plantejament del club, ampliant les seves fronteres a Sant Cugat i canviant el nom per Qbasket.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.