El Sedis urgellenc supera la UESC en un partit ajustat


  • Comparteix:

La UESC cau lluny de Sant Cugat

La UESC cau lluny de Sant Cugat

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (59-54) a la pista del Sedis de la Seu d'Urgell a la 9a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les noies de Germán Simón perden contra un rival directe malgrat mantenir-se a la zona mitja de la classificació. Visitants i locals han mantingut un frec a frec que s'ha acabat decantant cap a les lleidetanes.

UESC i Sedis han protagonitzat un enfrontament acord amb la seva situació a la classificació, empatats fins aquesta jornada a victòries i derrotes. Al primer quart les santcugatenques han sortit intenses defensivament, còmodes sobre la pista tot i no agafar distàncies en el marcador. Al descans l'avantatge era de quatre punts, però el descans ha semblat donar forces a les locals.

Al tercer quart les de Germán Simón han sortit desdibuixades a la pista, i les locals han redreçat la situació fins donar la volta en el marcador. A l'últim quart la UESC ha recobrat la sintonia, i un parcial de 0 a 8 ha tornat a donar el lideratge a les vermell-i-negres. Ara bé, el joc era massa irregular i en aquest desconcert han estat les locals les quals han acabat trobant les oportunitats per capgirar la situació i acabar enduent-se el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.