La UESC femenina inicia la segona volta amb derrota a la pista del Prat


  • Comparteix:

La UESC femenina ha caigut a la pista del Prat

La UESC femenina ha caigut a la pista del Prat

La UESC femenina cau derrotada (67-41) a la pista del CB Prat en el primer partit de la segona volta en un matx marcat pel domini de les locals. Els 26 punts de diferència demostra la superioritat de les pratenques. L'equip de Germán Simón continua a la part mitja del grup 1 Primera Catalana després de la primera volta. La propera setmana les santcugatenques tornen al pav 1 de la rambla del Celler per rebre l'Esparreguera, cuer.

La UESC ha vist com en la primera jornada de la segona volta es trencava la gran dinàmica que l'havia dut a apropar-se a la part alta de la classificació. Les santcugatenques no han pogut emular el partit d'anada, en què es van desfer del Prat amb certa solvència, i s'han vist superades amb contundència. El calendari determina que la propera jornada les de Germán Simón tinguin una oportunitat perfecta per tornar al camí del triomf. La UESC rep un conjunt que encara no ha guanyat cap equip, l'Esparreguera, que en 16 jornades ha rebut 1.243 punts i n'ha anotat 578, el pitjor balanç de la categoria amb molta diferència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.