La UESC convoca per 10è any consecutiu el Basket City de Setmana Santa


  • Comparteix:

La UESC també organitza un Campus Basket City a l'estiu / Font: Uesc.cat

La UESC també organitza un Campus Basket City a l'estiu / Font: Uesc.cat

El Campus Basket City, organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), arriba a la seva 10a edició consolidat com una de les principals propostes esportives durant les vacances de Setmana Santa. L'entitat vermell-i-negra acollirà el 14, 15 i 16 d'abril nois i noies nascudes entre el 1998 i el 2007 per dur a terme jornades de bàsquet de diferents nivells a l'Escola Thau.

Després de nou anys d'experiència, la UESC segueix oferint bàsquet, aprenentatge d'anglès i entreteniment durant les vacances de Setmana Santa. El Campus Basket City s'adapta a tres edats dividides en tres categories. La dels més petits per a menors de vuit anys, la que ocupa la franja de nens i nenes entre vuit i 11 anys i el nivell per als més grans, participants d'entre 12 i 16 anys.

Tots els grups s'exerciten a través d'un programa dividit en cinc estacions de treball, centrades en treballs de tècnica i tàctica. D'altra banda, durant les jornades també es treballarà aspectes com el treball en equip, l'esforç i el control d'emocions. Hi haurà dos modalitats per a inscriure's en el campus. El dia complet, de nou del matí a cinc de la tarda i amb dinar i berenar inclòs, tindrà un preu de 100 euros, mentre que el mig dia, de nou del matí a dues de la tarda, de 80 euros.

L'èxit en aquests esdeveniments ha fet que el club també hagi creat una proposta similar a aquest estiu, amb una rebuda satisfactòria per a l'entitat. La inscripció al Campus Basket City de Setmana Santa es pot formalitzar a través del web del club, Uesc.cat, o a través de butlletes que es troben al pav 1 de la rambla del Celler. Tot plegat, fins omplir les 100 places que oferta la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.