La UESC femenina perd amb el Messer tot i plantar cara gran part del partit

Les vermell-i-negres no han pogut amb el Messer Tarragona

La UESC femenina cau (44-52) davant el Messer Tarragona tot i plantar cara durant més de tres quarts en el partit corresponent al grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han anat per davant en el marcador en acabar el primer i el segon quart i en finalitzar el tercer perdien de només dos punts. En els últims instants però les tarragonines han tingut més encert i han obert una escletxa inabastable per acabar enduent-se el matx.

Partit jugat de tu a tu des de l'inici en el que s'han agafat petits avantatges. L'encert local ha permès a les santcugatenques endur-se el primer quart per 15 a 11. En el segon període les tarragonines s'han posat per davant momentàniament, però en un últim gran minut un triple ha igualat el matx i un llançament sobre la botzina ha tornat a donar el triomf al finalitzar el període.

La represa ha començat amb un triple per banda i amb les visitants capgirant el marcador. Les tarragonines feien la impressió de poder distanciar-se, però la UESC s'ha mantingut dos avall abans de començar la quarta i definitiva batalla. En l'últim període els dos equips han trigat pràctiament cinc minuts a anotar, però un cop s'hi han posat el Messer Tarragona ha anat agafant distància fins a posar-se amb un marge de set punts. Les vermell-i-negres no han abaixat els braços, però els llançaments no han entrat i el triomf ha marxat cap a Tarragona.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, lamenta la derrota per la falta d'encert, però creu que la línia que duu l'equip és positiva.

Germán Simón

El fet de perdre el partit no vol dir que estem malament. Som crítics perquè hem fet errors que podíen haver decantat la balança.

El proper rival de la UESC és el CN Terrassa, equip que té una victòria menys que les santcugatenques.