Pares i jugadors del Qbasket demanen un tracte igualitari en el repartiment de pistes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del 3x3 del Qbasket al pav 3

Imatge d'arxiu del 3x3 del Qbasket al pav 3

Un grup de pares i jugadors del Qbasquet Sant Cugat demana a l'Ajuntament un tracte igualitari en el repartiment de pistes. Ho fan a través d'un comunicat amb 502 signatures, que divendres lliuraran a l'alcaldessa, Mercè Conesa. Els afectats han fet un estudi segons el qual el Qbasquet té assignat el 15% de les hores a instal·lacions del centre i la resta d'hores a la 'perifèria'.

En un comunicat, els jugadors i familiars del club santcugatenc afirmen que l'Ajuntament 'reparteix un total de 119.25 hores entre els dos clubs de bàsquet del municipi, la UESC i el QBasket, de les quals 71.25 hores, el 60%, són a pavellons i pistes situades al centre com els pavellons 1 i 3 de la Rambla del Celler, el Col·legi Europa i l'escola Joan Maragall, i 48 hores, el 40%, a la perifèria a l'escola Catalunya i la Floresta'.

En aquest comunicat, els afectats subratllen que el 'Qbasket té assignat totes les hores a pistes situades a la perifèria, 48, i tan sols 10.5 a pistes situades al centre. La UESC, en canvi, té assignades 60.75 hores al centre i zero a la perifèria'. La portaveu d'aquest grup de pares i jugadors, Elena Parpal, destaca la desigualtat existent entre el seu club i d'altres clubs de bàsquet de la ciutat.

Elena Parpal

Volem un repartiment igualitari dels horaris i de les pistes de joc.



Segons els afectats, les dades 'mostren un tracte diferenciat del foment de l'esport vers a les dues entitats' un tracte que qualifiquen de 'no equitatiu, no igualitari, i discriminatori i que per tant no fomenta l'autonomia ni la pràctica de l'esport pels nostres joves esportistes'.


El grup de pares i jugadors, asseguren que 'l'Ajuntament no ha respost les nombroses peticions que ha fet la junta del club al·legant motius històrics o de congelació d'horaris'. Parpal creu que es poden buscar solucions, però cal voluntat per aconseguir acords.

Elena Parpal

Hi ha moltes solucions, però de moment ningú ens ha dit res.




Els afectats entraran per registre aquest divendres el comunicat amb 502 signatures per sol·licitar formalment una resposta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.