L'Ajuntament assegura que totes les entitats esportives són tractades igual


Temes relacionats

Pares i jugadors del Qbasket demanen un tracte igualitari en el repartiment de pistes (12/mar/14)


  • Comparteix:

El pav 1 de la Rambla del Celler, instal·lació

El pav 1 de la Rambla del Celler, instal·lació

L'Ajuntament ha sortit al pas de les queixes del grup de pares del Qbasket Sant Cugat que li demanen un tracte igualtari en el repartiment de les pistes. Segons l'equip de govern, 'cap entitat rep un tracte desigual perquè totes formen part de la riquesa associativa de Sant Cugat'. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha assenyalat en declaracions a Cugat.cat que entén la reivindicació però que els criteris estan marcats.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, va rebre fa dos divendres el comunicat d'un grup de pares i mares del Qbasket on s'assegurava que el club té assignat només un 15% de les hores a les instal·lacions del centre, mentre que la resta són a la 'perifèria'. Elena Parpal, portaveu d'aquest grup, reclamava un repartiment igualitari de les instal·lacions entre els clubs de bàsquet de la ciutat.

L'Ajuntament ha assegurat que en tot moment 'està atenent les demandes dels diferents clubs perquè puguin desenvolupar les seves activitats', i ha apuntat que 'el Qbasket Sant Cugat, per tant, és tractat sense distincions igual que la resta dels clubs santcugatencs'.

Pel que fa a les instal·lacions, l'equip de govern ha ressaltat que a l'hora de fer-ne el repartiment no es té en compte 'ni un únic esport ni un únic club'. I afegeix que 'procura atendre les necessitats de tots els clubs tenint en compte les seves necessitats així com el seu pes específic i històric dins de la ciutat'.

El consistori ha volgut desfer el 'debat sobre la diferència entre centre i perifèria', del qual ha dit que 'no té base'. De fet, considera que 'en el cas que l'Ajuntament decidís construir un nou pavelló, aquesta nova instal·lació s'ubicaria molt possiblement a la ZEM de la Guinardera, que per a l'Ajuntament en cap cas pot considerar-se com a perifèria'. El regidor d'Esports assegura que entén les seves reivindicacions, però recorda que els criteris fa molt temps que estan marcats.

Xavier Tizon

Entenem perfectament quina és la seva reivindicació, però els nostres criteris de repartiment de pistes estan marcats des de fa molt temps.


L'Ajuntament també ha volgut deixar clar que reitera el suport tant al 'Qbasket com a qualsevol altra entitat esportiva de la ciutat'. De fet, ha instat l'entitat a treballar per seguir buscant solucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.