El Barça fitxa els germans Amabilino del cadet de la UESC


  • Comparteix:

Brian Amabilino en una acció de partit amb la UESC / Foto: Brian Amabilino

Brian Amabilino en una acció de partit amb la UESC / Foto: Brian Amabilino

Els jugadors cadets de la UESC Brian i Adrià Amabilino jugaran la temporada vinent al Barça segons ha confirmat el club santcugatenc a Cugat.cat. Els dos germans que destaquen per la seva polivalència i la seva alçada passaran a formar part del club blaugrana després de signar una brillant campanya amb l'equip vermell-i-negre, que disputarà la final a quatre del Campionat de Catalunya.

Adrià i Brian Amabilino s'iniciaven en el món del bàsquet al Gerbert d'Orlach i després marxaven a la UESC per incorporar-se a l'equip preinfantil. Els dos germans Amabilino han començat la seva progressió des d'infantils i en aquest primer any de cadet s'han convertit en jugadors destacats al cadet, un conjunt que competirà al Campionat de Catalunya. El director esportiu de la UESC, Sergi Sànchez, destaca el paper de l'Adrià i el Brian a l'equip santcugatenc.

Sergi Sànchez

El paper dels germans Amabilino al cadet és fonamental.


L'alçada dels dos jugadors, propera als dos metres, i la seva versabilitat a la pista són dos dels factors que han cridat l'atenció del Barça. Sànchez creu que els germans Amabilino encara no han arribat al seu nivell òptim de rendiment.

Sergi Sànchez

Els germans Amabilino encaixen a la filosofia del Barça amb un llarg recorregut.


El Barça va tancar l'acord amb la UESC fa dues setmanes. Adrià i Brian Amabilino també han estat preseleccionats amb Catalunya cadet per formar part del combinat que jugarà l'Estatal la temporada vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.