La UESC visita Viladecans amb la permanència directa entre cella i cella


  • Comparteix:

La UESC mira cap a la permanència directa

La UESC mira cap a la permanència directa

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) inicia aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda la recta definitiva del grup 1 de Primera Catalana a la pista del Viladecans B. Quan resten quatre jornades per al final, les santcugatenques tenen un partit de marge respecte a la promoció per la permanència, que marca el Nemser Tarragona.

La UESC femenina vol rubricar una temporada de mèrit evitant el play-off per mantenir la categoria. Les vermell-i-negres, que van ascendir el curs passat, necessiten igualar els resultats del seu perseguidor, el Nemser TGN, per mantenir la 10a plaça i salvar-se directament. Ara bé, aquesta jornada poden donar un cop sobre la taula si sorprenen el setè, el Viladecans B, a domicili.

Les de Germán Simón disputen el compromís més exigent que tenen en aquestes últimes quatre jornades. De fet, les del Baix Llobregat van superar les de Sant Cugat a l'anada en un partit vibrant, després de dues pròrrogues. Ho van fer a partir del seu joc veloç i el seu alt ritme, que el converteix en el tercer màxim anotador de tota la categoria. Simón avisa d'aquest perill.

Germán Simón

Intentar frenar el ritme que té, el seu joc ràpid. És un dels millors anotadors de la lliga, porten un ritme molt alt. Som un equip que encaixem molts punts.


Després del partit contra les viladecanenques, la UESC rebrà el 12è, el Samà Vilanova, visitarà el cuer, el Sant Just, i acabarà la lliga a casa contra un rival directe, l'actual novè, el Bàsquet Molins. Un cop conclosa aquesta jornada les de Simón poden començar a calcular quan poden assolir la permanència matemàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.