Doble derrota santcugatenca


  • Comparteix:

El Club Bitlles perd els dos enfrontaments

El Club Bitlles perd els dos enfrontaments

El Club Bitlles Sant Cugat cau derrotat en els dos enfrontaments d'aquesta jornada davant el Somiserem i els Xatos A. Tot i això, el vicepresident de l'entitat, Joaquim Garcia, valora positivament els resultats obtinguts.

A la primera cita d'aquesta doble jornada disputada a les Franqueses, els santcugatencs s'han enfrontat al Somiserem. El Club Bitlles Sant Cugat ha fet un bon paper però s'ha vist superat pels 277 punts i 17 bitlles aconseguits pels rivals davant els 255 punts i 13 bitlles sumats dels santcugatencs. L'altre enfrontament, davant els Xatos A, també ha acabat en derrota pel Club Bitlles Sant Cugat. 273 punts i 16 bitlles a 248 punts i 16 bitlles.
El vicepresident del club, Joaquim Garcia, analitza els resultats obtinguts.

Joaquim Garcia

Tenint en compte que ha jugat gent que no havia jugat mai en competició, ho valoro força bé. La jornada que ve serà decisiva.



Amb les derrotes d'aquesta doble jornada, el Club Bitlles Sant Cugat se situa vuitè amb sis punts. La propera jornada de la Segona Divisió se celebrarà el 13 de desembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.