El Club Bàsquet Mira-sol inicia la temporada amb derrota a Tercera Catalana

Imatge d'arxiu del CB Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol debuta a Tercera Catalana amb derrota a la pista del Club Bàsquet Roda (76-61). L'encert en el tercer quart dels locals ha estat clau per la desfeta dels mira-solencs.

El debut del tècnic Jordi Pigem a la banqueta mira-solenca no ha servit perquè l'equip trenqui la ratxa negativa de la temporada passada on no va sumar cap victòria. Els santcugatencs han protagonitzat una bona primera part amb una defensa zonal que ha aturat l'anotació local. Els de Pigem arribaven amb 10 punts d'avantatge al descans. A la represa, els locals han trencat el partit amb quatre triples i dues pèrdues de pilota dels de Mira-sol. Aquest ha estat el moment clau segons el tècnic del CB Mira-sol, Jordi Pigem.

Jordi Pigem

La clau ha estat l'inici del tercer quart, no hem sabut anar per darrere en el marcador.

A partir d'aquest instant, un Mira-sol curt d'efectius, amb només vuit jugadors, no ha pogut remuntar la situació i ha acabat perdent el matx. A la segona jornada, el CB Mira-sol debuta a casa contra el Súria.