La UESC relleva el tècnic Joan González per desavinences en la línia de treball


  • Comparteix:

Joan González en el partit davant el CB Tarragona / Font: Enri Garcia

Joan González en el partit davant el CB Tarragona / Font: Enri Garcia

La UESC ha decidit rellevar el tècnic Joan González com entrenador del cadet masculí 1de Preferent. Segons la UESC, 'la decisió respon a desavinences entre el club i l'entrenador en la línia de treball a seguir'. González també deixa altres càrrecs de coordinació a l'entitat. Divendres es coneixerà el substitut.

Com indica el club a través d'una nota de premsa 'els diferents punts de vista mantinguts per ambdues parts han aconsellat finalment la sortida del club de Joan González'. Tanmateix, la UESC i l'entrenador Joan González han arribat a un 'acord amistós', segons assegura el club. El director tècnic de la UESC, Sergi Sánchez, considera que és la millor decisió per ambdues parts.


Sergi Sánchez

S' han produït una sèrie de divergències amb la línia esportiva del club i el club ha decidit que era el moment de fer un canvi. Desitgem que el Joan tingui molts èxits en els projectes que engegarà.


Sánchez també ha explicat a Cugat.cat que estan en negociacions per tancar la incorporació de la persona que es farà càrrec tant del cadet 1 com de la coordinació dels equips cadets i júniors i la coordinació de la formació de la UESC, també assumida per Joan González.


Sergi Sánchez

La coordinació de cadets i júniors i la coordinació de la formació són àmbits importants, llavors estem en negociacions amb una persona de fora que segurament tindrem divendres.



La decisió ha estat presa conjuntament per la Direcció Tècnica de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i la Comissió Esportiva del club.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.