Rafa Robledo carrega contra el Consorci del Parc de Collserola


  • Comparteix:

Imatge de la Transcollserola BTT

Imatge de la Transcollserola BTT

El Consorci del Parc de Collserola ha denegat la data del 17 d'octubre com a dia de celebració de la 3a edició de la Transcollserola de BTT, que organitza la Unió Ciclista de Sant Cugat. Rafa Robledo ha acusat el Consorci de posar traves a l'organització de la cursa i ha presentat dues noves propostes a la Federació Catalana de Ciclisme, el 24 o el 31 d'octubre, que ara han de ser ratificades per la Federació i el Consorci del parc.

El problema rau en que el 17 d'octubre ja hi ha prevista una altra activitat al Parc de Collserola i per aquest motiu han denegat aquesta data per celebrar la cursa. Però el problema ja ve de lluny. El president de la Unió Ciclista de la ciutat, Rafa Robledo, ha explicat a Cugat.cat que l'impossibilitat de celebrar-la aquest diumenge es deu al retard en l'entrega del permís per part del Consorci del Parc de Collserola.

Robledo assegura que treballen en l'organització d'aquest esdeveniment des del desembre de l'any passat amb el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana de Ciclisme, i que les dificultats que hi posa el Consorci són constants.

Rafa Robledo

Arriba un moment que la situació és aberrant i no estic disposat a seguir aguantant.


El president de l'entitat local ha demanat ajuda a la Regidoria d'Esports i dilluns a la una del migdia i haurà una reunió a l'Ajuntament per mirar de trobar solucions.

Rafa Robledo

Pensem que l'Ajuntament ha d'intervenir per relacionar-nos amb normalitat.



Robledo també considera que aquests entrebancs provocats pel Consorci estan perjudicant la imatge de la prova, de la Unió Ciclista i de la ciutat. En aquest sentit, més de 200 inscrits estan a l'espera de saber la data definitiva de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.