El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza un estiu farcit d'activitats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitzarà un gran nombre d'activitats d'estiu per als més joves de l'entitat. Des de jocs a l'aire lliure amb els més petits, excursions amb acampada a Tavascán o diferents activitats d'atletisme seran les protagonistes de l'estiu de l'entitat santcugatenca.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) tornarà a ser un dels clubs més actius de la ciutat durant la temporada d'estiu. L'entitat santcugatenca oferirà als joves de tres fins a 16 anys l'opció de participar amb activitats des de les més esportives fins a les més lúdiques, sempre amb l'objectiu de gaudir d'un estiu de lleure i esport. Els més petits podran participar en casals en què pintaran i faran jocs a l'aire lliure mentre que el grup de nens de sis anys farà excursions i aniran a la piscina.

Pel que fa als amants de l'esport, el club organitzarà activitats per a tots els gustos. Els més atrevits podran participar d'unes estades multiesport en les quals s'hi farà barranquisme, BTT, escalada o rocòdrom. Precisament al rocòdrom del CMSC s'hi podrà gaudir del setè Campus d'Escalada del club. Les gimnastes i els atletes també tindran el seu espai amb casals de rítmica i estètica, i el primer campus d'atletisme a la Guinardera.

L'atletisme adaptat també tindrà el seu espai. El club santcugatenc organitzarà unes jornades d'estiu d'atletisme adaptat on es pretén fer un tast de les diferents proves de l'atletisme en instal·lacions com la ZEM de la Guinardera. La gran majoria de les inscripcions per a aquestes activitats s'acaben el primer dimecres de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.