Oberta la inscripció per les Escoles Esportives de Nadal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les Escoles Esportives de Nadal

Imatge d'arxiu de les Escoles Esportives de Nadal

Les inscripcions per poder-se apuntar a la 10a edició de les Escoles Esportives de Nadal organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ja s'han obert des d'aquest dimarts. L'organització oferta un total de 150 places amb un primer torn del 27 al 31 de desembre i un segon del 3 al 5 de gener per a nens i nenes amb edats compreses entre els tres i 12 anys. La Zona Esportiva de la Rambla del Celler i la piscina Eurofitness seran els espais per aquestes activitats.

Un any més l'esport estarà present durant les vacances escolars de Nadal. I és que les Escoles Esportives de Nadal arriben amb una amplia oferta de jocs, tallers i esports. Els nens i nenes, de tres a 12 anys, podran participar d'esports individuals i d'equip, de tallers d'expressió corporal i plàstica, i d'activitats de jocs de taula i piscina. Els més grans, a partir de vuit anys, podran gaudir d'una sortida amb bicicleta per Collserola.

L'OMET ha preparat tres opcions d'horari. Una només de matí (de nou a dos quarts de dues de la tarda), una de matí amb dinar (de nou del matí a tres de la tarda) i una de tot el dia (de nou del matí a cinc de la tarda). Enguany el servei de menjador tindrà lloc a l'escola Pi d'en Xandri.

La responsable de les Escoles Esportives de Nadal, Esther García, comenta la proposta.

Esther Garcia

Seguim amb el mateix format d'altres anys. Són activitats esportives enfocades a cada edat i on es pot conèixer altres nens.


S'aplicaran descomptes a famílies nombroses, a famílies múltiples de 0-3 i a les famílies monoparentals. També s'ofertaran dues places per a nens i nenes amb discapacitat i un servei d'acollida abans i després de les activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.