El termini d'inscripcions per participar al Cros es manté obert fins aquesta tarda


  • Comparteix:

Les espectatives de participació en la setena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat són força bones. Les inscripcions superen les dues-mil, segons fonts oficials. L'organització no admetrà inscripcions el mateix dia de la prova.

Diumenge 22 és el dia fixat per a la prova, que enguany arriba a la setena edició, i es farà un cop més al Parc de la Pollancreda. L'any passat la prova va aplegar gairebé 1.800 participants, tot i que la xifra més elevada es va registrar l'any 2004, amb més de 1.800 corredors.

Per a les diferents categories, des de prebenjamí fins a universitari, s'han establert dos circuits l'A de 867 metres i el B de 1.230. Des de quarts de deu del matí fins a quarts de dues de la tarda es disputaran les diferents curses. Els primers a còrrer seran els més grans, mentre que els petits ho faran a mig matí.

Hi haurà trofeu per als 3 primers classificats de cada categoria i sexe i a més la prova és classificatòria per a la final nacional, que tindrà lloc a Lloret de Mar diumenge 29 de gener.

El Cros, organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom i la secció d'atletisme del CMSC està patrocinat, un any més, per l'empresa Leonelli, que a més obsequiarà els participants amb una tovallola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.