De marxa per Vallvidrera


  • Comparteix:

Imatge de la guia de l'OMET 08-09

Imatge de la guia de l'OMET 08-09

60 alumnes de 3r d'ESO dels quatre IES de Sant Cugat participen aquest divendres a la segona marxa nocturna per Vallvidrera. L'acte organitzat per les associacions esportives dels IES i l'OMET pretén potenciar l'esport en els joves.

Aquest divendres a dos quarts de deu de la nit (21:30) 60 alumnes i diferents professors dels quatre IES de Sant Cugat (Pla Farreras, Leonardo da Vinci, Angeleta Ferrer i Arnau Cadell) participaran a la segona edició de la marxa nocturna per Vallvidrera.

La responsable del programa de joves de l'OMET, Esther Garcia explica els objectius de la trobada.



Esther Garcia

És una activitat enfocada als alumnes de 3r d'ESO, per promocionar l'esport i que es relacionin entre ells.


El recorregut s'iniciarà a la drecera de Vallvidrera i passarà pel Parc Forestal de la Budellera, Can Gener, Sant Adjutori, Can Borrell, entre d'altres, fins arribar a Sant Cugat cap a quarts de dues de la matinada.

La participació d'enguany és més baixa que l'anterior, on van participar 72 alumnes. L'organització ha explicat a Cugat.cat que els efectes de la ventada han perjudicat en aquesta cita.

Aquesta activitat és la segona del programa de joves. La propera serà el mes de març, quan se celebri una jornada multiesportiva adreçada a nois i noies de primer d'ESO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.