Bona sintonia entre Coordinadora i regidoria d'Esports


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, coincideixen que el model esportiu de Sant Cugat ha d'estar basat en clubs formadors que treballin l'esport base. Coordinadora i regidoria d'Esports ja treballen conjuntament en un pla d'equipaments esportius de futur, segons Amador.

La Coordinadora d'Entitats Esportives i la regidoria d'Esports s'han reunit aquest dimarts per tractar diferents temes relacionats amb el present i el futur de l'esport local. El model esportiu de Sant Cugat ha d'anar en una sola direcció segons el president de la plataforma, Ignasi Bassó, i el regidor d'Esports, Xavier Amador. Tots dos aposten perquè els clubs siguin formadors i que la base sigui l'eix principal dels projectes esportius. Escoltem Ignasi Bassó.

Ignasi Bassó

Hem de ser més autocrítics amb els projectes esportius dels clubs.


El regidor d'Esports també ha deixat clar que Sant Cugat no té un esport emblemàtic, però tots tenen la seva importància. Amador creu que el millor model esportiu és el santcugatenc que aposta per totes les entitats.

Xavier Amador

El model de Sant Cugat aposta per totes les modalitats esportives.




La reunió també ha servit per deixar constància que Sant Cugat necessita més instal·lacions esportives pel futur segons Bassó. Amador ha afirmat que Coordinadora i la regidoria d'Esports ja treballen en un nou pla d'equipaments esportius. L'altre tema destacat de la reunió és l'arribada de l'Esport Parc Internacional de Catalunya al CAR. Bassó ha demanat a Amador que les empreses que s'ubiquin en aquesta instal·lació podrien ser patrocinadors dels clubs santcugatencs. Una proposta acceptada per Amador. Aquestes trobades seguiran al mes de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.