Tres representants de l'esport local als Premis Ciutat de Sant Cugat 2009


  • Comparteix:

Ja es coneixen tots els finalistes dels Premis Ciutat  de Sant Cugat 2009

Ja es coneixen tots els finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2009

Els Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen finalistes, entre els que hi figuren els esportistes santcugatencs Albert Meca, Anna Cohí i l'equip benjamí de l'Olímpyc Floresta. La cerimònia se celebrarà el 28 de febrer al Teatre Auditori i comptarà amb un jurat format per l'alcalde i portaveus dels diferents grups municipals.

Tres finalistes de l'esport santcugatencs opten a endur-se el Premi Ciutat de Sant Cugat 2009. Albert Meca, per haver aconseguit ser el número dos del món en el rànquing de jugadors veterans de tennis, Anna Cohí, per haver aconseguit quatre podis de la Copa del Món d'esquí alpí per disminuïts visuals, i l'equip benjamí de l'Olímpyc Floresta per ser el primer conjunt del club en guanyar la lliga de Primera Divisió de forma invicte i per haver pujat a Divisió d'Honor.

Els premis es lliuraran el 28 de febrer al Teatre Auditori a partir de les sis de la tarda (18:00h). Les invitacions per assistir a la gala es poden recollir a l'Oficina de Turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.