Conesa demana a l'Àrea Metropolitana un nou pavelló per aquest mandat


  • Comparteix:

El nou pavelló pot construir-se a la zona de la Guinardera, on hi ha les pistes d'atletisme i el camp de rugby

El nou pavelló pot construir-se a la zona de la Guinardera, on hi ha les pistes d'atletisme i el camp de rugby

L'alcaldessa, Mercè Conesa, aposta perquè Sant Cugat disposi d'un nou pavelló a la zona de la Guinardera a finals de mandat per afrontar l'alt índex de pràctica esportiva al municipi. Segons Conesa, el nou equipament aniria a càrrec de les inversions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

Sant Cugat es caracteritza per tenir una població jove amb un alt percentatge de practicants d'esport, pràctica que ha provocat una saturació en els equipaments municipals i ha derivat en un dèficit d'instal·lacions esportives. Conesa, conscient d'aquesta problemàtica, assegura que l'Ajuntament 'ha de fer l'esforç de crear un nou equipament a la ciutat'.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reconegut a Cugat.cat que existeix una proposta sobre la taula de l'equip tècnic de l'Àrea Metropolitana per construir a Sant Cugat un nou pavelló a la zona de la Guinardera que seria una realitat el 2015-2016. Ho ha dit al programa 'Línia directa amb l'alcaldessa', de Cugat.cat.


Mercè Conesa

La nostra proposta és que l'AMB construeixi un nou pavelló. Aportem a l'AMB uns diners i l'àrea ens els retorna amb una obra feta.



Segons han explicat fonts de l'àrea d'Esports a Cugat.cat, el pavelló, que pot costar poc més d'un milió d'euros, pot construir-se a la Guinardera, en uns terrenys encara per concretar. Conesa s'ha reunit aquest dijous amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per tractar el pla d'inversions de l'Àrea Metropolitana, on s'ha parlat de la proposta de construcció del nou equipament per a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.