Diversitat esportiva en les activitats pels menors a Valldoreix durant l'estiu


  • Comparteix:

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació

El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, juntament amb la directora del Complex Esportiu de Valldoreix, Núria Sàbat, presenten la 12a edició de les activitats esportives que es duran a terme durant l'estiu per nens de 3 a 12 anys. També s'han presentat les activitats 'Tot Terreny' per nois de 9 a 16 anys.

Les activitats escolars per l'estiu a Valdoreix estan dividides en tres grups. De tres a cinc anys amb activitats com piscina, dansa, i arts marcials. De 5 a 9 anys en què es perfeccionaran les tècniques esportives i de 9 a 14 amb l'afegit del fitness i d'eines de motivació esportiva. Una de les principals novetats és que les activitats comptaran amb el mateix nombre de monitors autòctons com d'altres de parla anglesa. Es tracta que els nens aprenguin l'idioma mentre fan esport. Les altres activitats que s'han presentat són les anomenades 'Tot Terreny' per nens de 9 a 16 anys. Aquestes activitats consten de gimcanes, curses d'orientació i altres modalitats i la novetat principal és el 'Tot Terreny Extrem' on també es farà escalada, tir amb arc i excursions fora de Valldoreix com anar a la platja i el tir amb arc.

La directora del Complex Esportiu de Valldoreix, Núria Sàbat, explica quin és l'objectiu d'aquestes estades.

Núria Sàbat

Tenir-los sempre entretinguts i motivats. Esperem que aquest any tornin a funcionar tot i la crisi.


Les inscipcions per les Escoles Esportives ja estan obertes mentre que les 'Tot Terreny' s'obren el 7 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.