La ZEM de la Guinardera s'omple d'activitats escolars


  • Comparteix:

Imatge dels menors practicant el rugbi

Imatge dels menors practicant el rugbi

La ZEM de la Guinardera ha estat testimoni de la cinquena jornada del curs multiesport destinada al rubgi i també de la quarta jornada d'iniciació esportiva dedicada a l'atletisme. Des de dos quarts de deu del matí i durant dues hores 40 nens I nenes de 7 anys s'han iniciat en el rugbi mentre que a partir de les 12 ha estat el torn dels 60 menors de 5 i 6 anys que l'han dedicat a l'atletisme.

Els nens i nenes de 7 anys han rebut les primeres lliçons del rugbi aquest matí a les pistes de la Guinardera. Els menors de segon de primària han participat en la cinquena jornada multiesport després d'haver dedicat les quatre anteriors al bàsquet, el voleibol, l'handbol i el futbol sala. Durant dues hores els més petits han pogut gaudir d'activitats en les quals han fet servir la pilota ovalada per primer cop.

Mitja hora després d'acabar el rugbi, l'atletisme ha passat a ser el protagonista. Aquest cop per als menors de 5 i 6 anys que han adquirit les primeres nocions de l'atletisme en diferents activitats dirigides pels monitors de l'OMET.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.