Pol Carreras segueix lluitant per anar a Vancouver 2010


  • Comparteix:

Pol Carreras somia estar a Vancouver 2010

Pol Carreras somia estar a Vancouver 2010

L'esquiador santcugatenc, Pol Carreras, continua amb opcions de classificar-se pels Jocs Olímpics d'Hivern de Vancouver 2010. Carreras, està molt a prop de superar el temps de tall en la modalitat de descens (DH). En canvi, en supergegant (SG), el santcugatenc té menys opcions.

Només els 350 millors de cada modalitat poden participar als Jocs Olímpics d'Hivern. Pol Carreras, que ocupa la posició 387 en la modalitat de descens i la 477 en la de supergegant, segueix lluitant per aconseguir una plaça per Vancouver 2010.

Amb l'objectiu de sumar posicions, Carreras ha competit aquesta setmana a l'estació sueca de Tärnaby, aconseguint una 18a plaça en la prova d'eslàlom.

Queden poc més de dos mesos per l'inici dels Jocs Olímpics d'Hivern a l'estació d'esquí de Whistler i Pol Carreras apura al màxim les seves opcions per estar present a la cita olímpica del proper febrer a Canadà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.