L'Esport al carrer omple la rambla de Valldoreix


  • Comparteix:

Les activitats esportives organitzades a la rambla de Valldoreix han mobilitzat pares i nens. Els participants han pogut gaudir de les diferents activitats de l'Esport al carrer, organitzades en el marc de la Festa Major, des de les deu del matí i fins les dues.

Les famílies valldoreixenques han pogut gaudir de les diferents activitats que l'EMD ha preparat per aquest dissabte al matí. Un circuit en bicicleta, un partit de tennis, una partida d'escacs gegants, escalada o fer una volta en cavall han estat les proves que els nens han pogut practicar al carrer. Durant les quatre hores, s'ha pogut veure una rambla plena de gom a gom.

A la tarda continuen les activitats de la Festa Major de Valldoreix amb el torneig d'handbol . Per diumenge, hi ha 18a edició de la trobada mountain bike per Collserola amb sortida des de la seu de l'Associació de Veïns a les nou del matí. A més, durant tot el dia es podrà gaudir de la festa del futbol sala a la pista exterior del Ferran Cua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.