L'Olímpyc Floresta venç el la Unión en un partit lluitat fins els últims instants

L'Olímpyc Floresta supera (5-3) el la Unión en la cinquena jornada del grup 3 de Segona Divisió B i encadena el segon triomf consecutiu com a local. Els florestans ja vencien per 2 gols a 0 en el descans i a la represa han fet el 3 a 0, però els colomencs han apretat i quan restaven 27 segons s'han posat a només un gol de l'empat. En els últims instants Oriol Romero ha fet el gol definitiu.

L'Olímpyc comença a agafar força a Can Llobet i davant de la Unión ho ha demostrat amb un nou triomf. En el minut 7 Albert Cardona amb un xut de falta ha avançat el seu equip i Dani Martí ha pogut fer el segon. El conjunt visitant també s'ha aproximat a la porteria de Guillem Luid, però Martí Casas a la sortida d'un còrner ha fet el 2 a 0 per ampliar l'avantatge. En els últims instants del primer temps l'Olímpyc s'ha esforçat per deixar la porteria a zero.

A l'inici de la represa en una nova jugada de còrner el la Unión s'ha fet el tercer en pròpia porta. Els colomencs han canviat la dinàmica i han anat a pel gol i després de dos avisos seriosos han fet el 3 a 1. L'Olímpyc no s'ha posat nerviós i mitjançant un xut de Joan Ferrer ha tornat a posar la diferència en tres gols en el minut 14. A partir d'aleshores el La Unión s'ha posat a jugar de cinc i amb un doble penal ha fet el 4 a 2. Restaven tres minuts i el La Unión no perdia la fe i a 27 segons per al final ha posat la por al cos a Can Llobet amb el 4 a 3. Però lluny de tirar-se enrere l'Olímpyc ha anat endavant i després d'un pal de Fernando Oriol Romero ha fet el 5 a 3 definitiu.

El jugador del conjunt florestà Marc Feu destaca que en una lliga tan igualada és important saber estar en tot moment.

Marc Feu

El nivell és molt similar, ells jugaven molt bé de cinc i ha estat bastant complicat defensar-los perquè no estàvem còmodes.

El proper rival dels florestans serà el Manresa a domicili la setmana vinent.