El Sant Cugat Esport rep el Begues amb la intenció d'allunyar-se del perill


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

En futbol, el Sant Cugat Esport busca el primer triomf de l'any aquest diumenge a les 12 del migdia rebent el Begues en la 20a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres duen tres empats i tres derrotes en els últims sis partits i estan a només quatre punts dels descens. Els fitxatges d'aquesta setmana Daniel Aznar 'Jimmy', Oriol Montoya i Arnau Blanco podrien debutar amb el conjunt santcugatenc.

El Sant Cugat Esport és l'equip amb menys gols a favor, 21 en 19 partits, del grup 3 de Segona Catalana i per això ha fitxat tres jugadors amb perfil ofensiu. A més, serà una nova oportunitat per a Albert Morales per sumar el primer triomf com a tècnic dels vermell-i-negres, en un partit que els enfrontarà al Begues, penúltim classificat. La dinàmica de partits sense guanyar del SantCu és de sis enfrontaments mentre que la del Begues s'amplia fins a set, símptoma que cap dels dos equips està en el seu millor moment de la temporada.

A l'anada el partit va acabar en empat (1-1) i ara necessiten el triomf per seguir pensant en jugar un any més a Segona Catalana. L'equip que marca el descens és l'Olivella amb 20 punts mentre que els santcugatencs en tenen 24 i els del Baix Llobregat sumen 16. El tècnic del Sant Cugat Esport, Alberto Morales, destaca que l'equip està tranquil perquè saben que treballant arribaran els resultats.

Alberto Morales

No estan preocupats perquè saben que fent les coses bé sortiran els resultats. Anirem a pel partit i estem confiats en sumar tres punts a casa.


Aquest serà el primer partit del SantCu sense la presència del davanter Marcelo que ha deixat l'equip per motius personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.