Santasusagna (SantCu):'La situació és complicada però confiem en Morales'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, reconeix la mala trajectòria del primer equip a la lliga, tot i que confia en el tècnic, Alberto Morales, per redreçar el rumb del conjunt, a quatre punts del descens al grup 3 de Segona Catalan. Santasusagna ratifica la confiança en l'equip tècnic i espera que es trenqui la mala ratxa de resultats.

La dimissió de Camilo Speranza va deixar Alberto Morales a la banqueta del Sant Cugat Esport. Un càrrec que Morales va assumir amb la intenció de millorar la trajectòria de l'equip i, de moment, en tres partits ha aconseguit un empat i dues derrotes. Un punt de nou possibles que deixen el Sant Cugat Esport en novena posició a 16 punts de la promoció d'ascens i a només quatre del descens.

Des de la directiva del Sant Cugat Esport, el seu president, Llorenç Santasusagna, afirma que té confiança en Alberto Morales i que l'equip ha de reaccionar ja que la situació no és bona.

Llorenç Santasusagna

De moment els resultats no acompanyen, però l'entrenador es veu amb cor de tirar endavant. La situació no és bona i és una dinàmica que hem de trencar.


La següent jornada, d'aquí a dues setmanes, els santcugatencs visiten la Penya Màlaga, cuer amb 14 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.