El Sant Cugat Esport femení rep un rival directe a la lliga, el Riudoms


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport femení té aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda un partit clau davant un rival directe com ho és el Riudoms en la 23a jornada de Primera Catalana. Les vermell-i-negres duen dos triomfs consecutius i buscaran sumar per primera vegada a la temporada tres victòries seguides davant un rival a qui ja van guanyar en el partit d'anada.

El SantCu femení està en forma i aquest diumenge rep la visita del seu immediat perseguidor a la classificació, el Riudoms. Les vermell-i-negres són setenes amb 29 punts mentre que les tarragonines son vuitenes amb només tres punts menys. Tots dos conjunts aspiren a millorar la seva posició, sobretot les de Carles Rubio, que estan un punt per sota del Levante Las Planas i amb un partit menys que, en cas de triomf, permetria superar-les.

En el partit d'anada les santcugatenques es van imposar en un partit atractiu que va acabar amb nou gols (4-5). Per al partit també arriba en forma la davantera Lídia Rubio, que va donar el triomf en el minut 88 davant l'Atlètic Vilafranca la setmana passada . Precisament Rubio és màxima golejadora del grup 1 de Primera Catalana juntament amb tres jugadores del Molins de Rei, el líder intractable.

El balanç de les santcugatenques a casa és de quatre victòries, dos empats i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.