El Junior deixa escapar la victòria als últims minuts davant l'Olivella

Imatge d'arxiu

El Junior segueix amb la seva ratxa de contratemps als últims minuts i acaba empatant (1-1) al camp de l'Olivella, un dels rivals directes per escapar del descens. Els de Paco Carballo sumen el tercer empat consecutiu i no surten de la zona perillosa de la classificació.

Els blau-i-negres visitaven l'Olivella amb l'objectiu de superar els del Garraf a la classificació i posar un equip més a la lluita per evitar el descens. Els de Paco Carballo no han pogut desanivellar el partit fins als instants finals, quan Joan Català ha posat per davant els santcugatencs al minut 81. Semblava que el Junior podria sumar per fi l'anhelada victòria, però un gol d'Antoni Pinilla els ha deixat sense el botí.

La jornada vinent, els blau-i-negres reben el Martorell, un equip que està just per sobre seu a la classificació.