El Sant Cugat femení suma una nova victòria per golejada davant el Riudoms


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení guanya (6-1) i aconsegueix la tercera victòria consecutiva contra el Riudoms en la 23a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han dominat el partit davant un rival inferior en atac. Amb aquest nou triomf les santcugatenques es col·loquen sisenes amb 32 punts.

El Sant Cugat Esport ha començat la primera part fort en atac i ha mantingut el joc adalt. Les locals han obert el marcador al minut 25 amb un gol d'Andrea Vicedo i s'han avançat a les visitants, però les rivals han empatat el partit al min 32. Les santcugatenques han creat moltes ocasions de gol que no han entrat per xuts impresisos, una d'elles un llançament a porteria buida. Les de tarragona tot i que no han sumat gaires llançaments a porteria, han estat contundents en defensa i han evitat que les locals sumessin més d'un gol al primer temps.

A la represa, les vermell-i-negres han continuat amb la mateixa dinàmica del primer període i han dominat a unes rivals que no han sigut capaces de mantenir la possesió de la pilota. Al minut 8 de la segona part, les de Carles Rubio sumaven el segon gol i pocs minuts desprès han llançat a porteria de nou, però han pitat fora de joc.

Amb el tercer gol de les locals al minut 19, s'ha iniciat un joc cos a cos que ha acabat amb la sortida de la santcugatenca Adriana Marine del camp. Als darrers minuts del partit les santcugatenques han marcat el quart gol, i amb les defenses baixes de les rivals han aprofitat per marcar un cinquè i tancar el partit amb un sisè.

El tècnic de l'equip, Carles Rubio, considera que l'equip ha fet un bon treball i ha sabut mantenir el pes del partit durant els 90 minuts.



Carles Rubio

Una dinàmica positiva, sumem tres victòries. A diferència de l'altre partit hem sabut portar el pes del matx durant els 90 minuts.



Les vermell-i-negres visiten la propera setmana a la Suburense, novena a la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.